Nyproduktion/Utbyggnad

Skall du bygga nytt eller ändra planlösningen på ditt hus eller lägenhet? Noggrann planering och en väl genomtänkt kravspecifikation effektiviserar arbetet och håller nere kostnaderna väsentligt.

När du anlitar Geprobygg får du en kombination av den lilla firmans engagemang och yrkesstolthet samtidigt som du har tryggheten i att vår framtid är våra nöjda kunder. Vi arbetar mestadels med egna anställda men vid större projekt har vi genom vårt stora kontaktnät tillgång till en pool av professionella underentreprenörer som vi samarbetat med under flera år. Detta system gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser och att vi kan genomföra projektet med hög kvalitet på kortast möjliga tid.

Vi kommer gärna och hälsar på hemma hos dig, kommer med förslag och tips och diskuterar igenom ditt projekt utan kostnad. Vi utför alltid slutbesiktning tillsammans med kunden vid slutfört arbete. 

Fördelarna med att välja GerpoBygg som totalentreprenör för ditt projekt:

  • Du kommunicerar med en och samma kontaktperson genom hela byggprocessen som har huvudansvaret för arbetets utförande.
  • Tillsammans med kunden skriver vi avtal på varje jobb där det utförligt specificeras vad som ingår i vårt åtagande för att undvika missförstånd. Vi håller även i all administration för rotavdraget.
  • Normalt lämnar vi fast pris på de våra arbeten. Vid vissa arbeten är det mer gynnsamt för kunden att vi debiterar på löpande räkning.  
  • Som kund hos oss erbjuder vi dig rabatt på inköpt material och ger normalt kredit på detta till dess arbetet är slutfört.
  • En stor maskinpark med nödvändiga specialverktyg  gör att  arbetet går så snabbt och smärtfritt som möjligt.
  • Vi har konkurrenskraftiga priser.

Begär Offert

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå